Over Ons

Welkom bij “Made in Zeeuws-Vlaanderen,” uw bron voor een leuke Rondleiding door Terneuzen, met authentieke verhalen, leuke weetjes en ervaringen uit het hart van Terneuzen. Wij zijn toegewijd aan het vieren en delen van de unieke geschiedenis en cultuur van Terneuzen en onze regio.

Ons team is een diverse groep van lokale enthousiastelingen, historici en verhalenvertellers, die allen één ding gemeen hebben: een diepe liefde voor Zeeuws-Vlaanderen. Wij geloven dat onze regio een schat aan onvertelde verhalen en verborgen pareltjes heeft die wachten om ontdekt te worden. Mogelijkheden voor toerisme, wat te doen in Terneuzen, lokale trekpleisters en andere vragen worden hierbij direct beantwoordt.

Bij “Made in Zeeuws-Vlaanderen” streven we ernaar om u een kijkje te geven in het leven van de mensen die onze regio door de eeuwen heen hebben gevormd. Van de zilte verhalen van onze kustlijn tot de legendarische anekdotes van onze stedelijke helden, elke ervaring die we aanbieden is ingebed in authenticiteit en passie.

We organiseren een scala aan activiteiten, waaronder avondwandelingen, thematische tours en culturele evenementen, allemaal ontworpen om u op een interactieve manier te verbinden met de ziel van Zeeuws-Vlaanderen. Of u nu geïnteresseerd bent in de verborgen geschiedenis, lokale ambachten of de culinaire hoogstandjes, “Made in Zeeuws-Vlaanderen” is uw gids voor een onvergetelijke verkenning.

Sluit u bij ons aan voor een reis door de tijd en de ruimte, en ontdek zelf waarom een Rondleiding door Terneuzen te Zeeuws-Vlaanderen een plaats is waar verhalen tot leven komen.

Vriendelijke Groet

Martin Stolk